Höstturlistan har börjat

Det känns alltid lite vemodigt när höstturlistan startar, båtarna går mer sällan, sommarpersonal lämnar ön och det minskar betydligt med båtar i hamnen. Men här på Värdshuset är det full fart med konferenser och annat.

Tävlingen Ö till Ö går av stapeln den 5 september, en annorlunda tävling där man tar sig från Sandhamn till Utö springades och simmandes. Loppet är 54 km löpning samt 11 km simning. I år är det rekordmånga lag som anmält sig. Det är väldigt roligt att stå i Värdshusparken som är målgång och titta på alla tävlande som kommer i mål. Kika gärna in på hemsidan som är www.otillo.se

Den 15 oktober är det åter dags för hösteldarnas natt, då tänds det eldar runtom på öarna. Hos oss går vi fackeltåg, dricker varm dryck och tittar på en fantastisk eldshow och avslutar kvällen med en eldig middag.

Igår kväll var vi några som åkte iväg med en av Värdshusets båtar. Vi dukade upp en liten picnic och till solnedgången blev det kaffe och gott till det. En helt underbar kväll som ni ser på bilden.

Ja just det glömde och säga att Bakfickan är öppen alla fredagar och lördagar fram till den 8 okt. Vi ses där!

/Titti

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s