HÖSTMYS!

Jag gillar hösten. Underbara färger, klar luft, härliga promenader. Lite lugnare, vi öbor hinner ses mer efter en hektisk sommar.

I helgen hade vi fullbokat på restaurangen. Lotte som har arbetat hos oss hade för 5:e året eventet ”100 tjejer”. Olika föreläsningar under dagen, middag, underhållning och dans på kvällen till sena natten. Galet mycket folk och väldigt trevligt.

Nu på lördag den 15:e tänds det eldar runtom i Skärgården för att Välkomna hösten. Här på Utö börjar vi på Seglarbaren kl 18 med värmande dryck och mingel. Fackeltåg tillsammans till Värdshusparken för att titta på en magisk eldshow. Sen avnjuter man en eldig middag, umgås och har mysigt.

Den 4:e nov firar vi Halloween med pumpatävling och pris för bästa utklädnad. Hos oss klär även dom vuxna ut sig, extra roligt tycker jag.

Jaha sedan är det ju dags att börja rulla köttbullar och annat gott till vår julbordsstart den 25:e nov. Vi kör på till den 18:e dec. Helgerna 3-4, 10-11 samt 17-18:e dec är det julmarknad, i år 35 årsjubileum! 

Ha en mysig höst allihopa!

/Titti

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s